Жана Бергендорф: В шок съм, не съм добре


Жана Бергендорф: В шок съм, не съм добре

"Направих грешка, в шок съм, не съм добре." Това коментира в първото си интервю през сълзи певицата Жана Бергендорф в предаването "Комбина" по Нова тв.

"Допуснах неподходящ човек до себе си. Изкараха ме наркоманка, пишат, че съм ползвала наркотици, пишат, че са ми взели детето, а това абсолютно не отговаря на истината", заяви певицата. "Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала и това го доказа проба, която се направи", посочи тя.

"С мъжа ми Стефан сме разделени отскоро. Но имам един много добър приятел и той се казва Стефан Бергендорф, адски много ме подкрепя", коментира тя за бившата си вече половинка.

В момента детето й било на море с него и сестрите й. Жана обяснява, че сега е усетила жестокостта на медиите. За пореден път тя обясни, че е била само свидетел и не била арестувана, въпреки че медиите я заснеха с белезници на ръцете.

"Сега разбрах, че може на всеки да се случи и никой не е застрахован. Осъзнах, че това, което съм аз, като личност, и фенове и хора, приятели, е важно да го преценя и да го пазя. Изкарват ме това, което не съм", заяви още Жана.

"Случаят ще ми е не една, а пет обеци на ухото. Добротата и позитивността ми изиграха лоша шега", посочи тя.

"Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката", каза тя.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама