Жана Бергендорф: Влизам в клиника, за да се отърва от дрогата


Жана Бергендорф: Влизам в клиника, за да се отърва от дрогата
Снимка: Instagram

Жана Бергендорф разкри, че има сериозни проблеми с наркотиците, заради което ще влезе в клиника, за да се лекува.

"Аз съм взела мерки за своите състояния, които са предизвикани най-вече от това, че не съм на сцена и не мога да бъда себе си. След Нова година ще вляза в клиника, за да се лекувам. Няма да ми е за първи път да вляза в клиника. В България се лекувам и тук има много добри професионалисти психиатри", сподели певицата в интервю за "Галерия".

"Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на 100%. Борбата с наркотиците продължава цял живот и тя е всеки ден, всеки час. Особено за нас артистите. Не искам да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус", категорична е 36-годишната певица.

Тя разкри, че нейните продуценти не ѝ осигуряват участия и е готова да пее дори на улицата. Причината? "Може би страховете на хората, че мога да ги смачкам, ги кара да правят това. Смятам, че всеки човек на този свят има права."

Жана, която има син Леон, призна, че в момента е обвързана, но не разкри самоличността на половинката си. "Мъж или жена няма значение. Бяха писали, че съм сгодена. Това не е вярно."

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама