Явор Бахаров и Лидия Инджова: на двата полюса


Явор Бахаров и Лидия Инджова: на двата полюса

Новият сериал на БНТ "Недадените" събира две от надеждите на театралната сцена в телевизионен проект на историческа тема, за спасяването на българските евреи. Макар в сериала Явор Бахаров и Лидия Инджова да са пълни противоположности, те са перфектната двойка на корицата на априлския брой на ОК!.

"Целта е ролята ми да стане интересна, достоверна и истинска", казва Явор за участието си в сериала, а относно възможността актьорите да избират сами ролите си, споделя: "Навсякъде по света, не само в България, е трудно да си позволиш да избираш роли. Пряко свързано е с това колко сериозно взимаш професията, колко си напреднал в нея, какви контакти си изградил, изобщо да избираш е лукс и трудно се постига."

Героинята на Лидия пък е секретарка на Комисаря по европейските въпроси, която поема огромен риск, за да спаси 20 000 души. "Исках да я представя не като героиня, като някакъв екшън герой. А хората да видят в нея едно момиче, което се бори всеки ден с живота, един много силен човек." Професионалните амбиции на Лидия са насочени към европейската сцена, а в личен план най-голямата й мечта е да е щастлива.

Извън екрана двамата актьори се чувстват също добре, на театрална сцена Явор е "балансиран и удовлетрорен”, макар че все още се бори с типичната за актьорската професия суета. Защото "който е намерил начин да се справя с нея и да я балансира, е стигнал далеч”, категоричен е Явор.

Лидия пък е най-доволна, когато успява да намери баланса между личния и професионалния живот, а най-големият й страх е да спре на едно място.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама