Явор Бахаров обжалва наложената му присъда


Явор Бахаров обжалва наложената му присъда
Снимка: Facebook

Актьорът Явор Бахаров обжалва наложената му ефективна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Вчера актьорът за първи път дойде в Окръжния съд в Благоевград, след като през февруари делото беше отложено, заради негов здравословен проблем. В началото на миналата година Бахаров беше заловен да шофира във видимо неадекватно състояние из улиците на Банско. Районният съд в Разлог го осъди на една година затвор. След края на вчерашното заседание, актьорът отказа коментар.

35-годишният актьор иска от Окръжния съд ефективната му присъда да бъде заменена с условна. Съдът ще се произнесе на 2 юни, съобщи БНТ.

"Г-н Бахаров се промени изключително много последната година, аз съм доста често с него, но смятам и вие, когато следите изявите той е съвсем различен човек, той премисли доста нещата, доста помъдря и смятам, че да, това доста му повлия и си изигра изцяло ролята. Очакваме едно справедливо отношение, каквото би имало към нас и към вас, нищо по-различно", заяви Денислав Асенов, адвокат на Явор Бахаров.

Наскоро актьорът направи емоционална изповед в ефир и призна, че наистина съжалява за случилото се. "Готов съм да вляза в затвора, подготвям се за всичко", каза тогава той. Научете повече ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама