Жената, убита заедно с Къро, е Мис България Вселена (СНИМКИ)


Жената, убита заедно с Къро, е Мис България Вселена (СНИМКИ)
Снимка: jbundgaa / Pixabay

"Мис България Вселена" 2007 - Гергана Кочанова, е жената, която е застреляна заедно със съпруга си Красимир Каменов-Къро в Кейптаун на 25 май сутринта, пише Flagman.

Вижте още: Деси Цонева шокира: Вуду богиня промени живота ми

Кървавата екзекуция, в която загинаха също бодигардът и домашната прислужница на издирвания с червения бюлетин на Интерпол - Къро, разтърси сериозно както родния престъпен свят, така и модния шоубизнес.

Гергана е била кадър на агенция "Визаж", а след като слага короната на "Мис България Вселена", моделката има връзки с множество знакови имена от бизнеса, хайлайфа и спорта. Според слуховете е била гадже на футболиста Иван Бандаловски, на когото е изневерявала с боса на групировката СИК Николай Маринов - Малкия Маргин.

В същата година, в която печели короната на Мис, заминава за САЩ, от където се връща след една година с новородено бебе, което се казва Красимир.

Вижте още: Валерия заминава за чужбина, има натрупани борчове (ВИДЕО)

Снимка: Велислава Каймаканова

"Щастлива съм, че имам Краси – казва тогава Гергана – че е здраво и хубаво бебе. В момента и двамата трябва да свикваме с живота си тук и да се опознаем. Малко странно се чувствам като майка, но всяка раждала жена казва, че в началото е така, и не се притеснявам да си го призная."

Тогава започват и слуховете, че именно Красимир Каменов-Къро е баща на сина ѝ. Митичният бос по онова време е женен за първата си съпруга Светлана, която обаче хваща на калъп с доверения си бодигард Размиг Чакърян - Ами.

Отношенията на Къро и Гергана стават официални едва през 2015 г., когато двамата емигрират в ЮАР заради проблемите на мафиота с родното правосъдие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама