Жени Калканджиева разкри какво се случва с Тачо


Жени Калканджиева разкри какво се случва с Тачо
Снимка: bTV

"След 11 години съм лудо влюбена в мъжа си". Това признание прави Жени Калканджиева в студиото на "Папараци" тази неделя, 28 октомври по bTV.

"След толкова години още не сме се развели. Нормално е да сме имали тежки моменти и кризи, но днес сме заедно и си оставаме най-добрите родители за нашето дете, казва още Жени. Живеем заедно с Тачо и сме много щастливи. Той може да не е много добър съпруг, но е много добър баща. На моменти моят подход към детето е по-грешен от неговия."

Красавицата, която стана шеста в конкурса "Мис Свят" 1995, продължава с признанията пред Венета Райкова: "Точно снощи се обяснихме отново любов в един на друг. Той за първи ми сподели как се е влюбил в мен, какво си е помислил, когато ме е видял... Аз, от своя страна, никога не му бях споделяла колко ме е впечатлил, че ме е взел на испанско кино, без да знам нито дума на испански... Дори ресторанта, в който вечеряхме за първи път, го помня и до днес... А Тачо специално го е избрал, защото там специалитетът е скариди, които се белят с ръце и той го е избрал, за да може да ми бели скаридите и да ме впечатли..."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама