Жерар Пике за първи път показа жената, с която изневери на Шакира (СНИМКИ)


Жерар Пике за първи път показа жената, с която изневери на Шакира (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images / Guliver

Жерар Пике вече не крие новата си приятелка, заради която се раздели с дългогодишната си партньорка Шакира. 35-годишният футболист беше заснет да се прегръща и целува с 23-годишната Клара Чиа Марти на Summerfest Cerdanya в Каталуния. 

"Дейли мейл" писа, че 45-годишната певица е "много гневна" заради решението на Пике публично да интимничи със студентката. Причината е, че двамата предварително са се разбрали да не се появяват с новите си партньори през първата година от раздялата им, която официално беше обявена в началото на юни

След появата на кадрите, Шакира беше заснета да се разхожда с двамата им сина - Милан (на 9 години) и Саша (на 7 години). Не е ясно как момчетата се справят с раздялата на родителите си, които бяха заедно цели 11 години.

Клара Чиа Марти работи за компанията Cosmos, която всъщност е собственост на футболиста на Барселона.

"Жерар и Клара се виждат от няколко месеца. Тя е студент и също така работи за него, организира събития. Те дълго време пазеха отношенията си в тайна, но тези около тях бяха наясно какво се случва. Определени хора им помагаха да не се разкрие романсът им, като дори изтриха профилите на Клара в социалните мрежи, за да не могат да се споделят нейни снимки. Това показва, че отношенията между тях са сериозни", каза преди време източник пред в. Sun.

Тъй като Клара и Пике вече не се крият, бяха възстановени профилите й в социалните мрежи. Вижте жената, с която футболистът изневери на Шакира:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама