Йоана Буковска: Успях да преработя лични драми с актьорство (ВИДЕО)


Йоана Буковска: Успях да преработя лични драми с актьорство (ВИДЕО)
Снимка: PR

Йоана Буковска е една от най-обичаните и специфични актриси на българските сцена, която с лекота влиза от роля в роля. Самата тя сподели, че през последните месеци се намира в „театрален маратон“ – пиесите излизат премиера след премиера. Популярната красавица гостува в предаването „Денят започва с Георги Любенов“, където сподели повече за случващото се в кариерата ѝ.

Вижте още: Мариус Куркински: Аз не съм достоен, тъй като нямам семейство (СНИМКА)

"Идва момент, в който ако си достатъчно честен като човек и актьор, започваш да използваш професията си като психоаналитика. Така аз успях да преработя някои от личните си драми и разтърсващи събития, като ги споделям под някаква форма с други хора. Актьорството изгражда стройна философия за изживяването на драмите на сцената и в живота.“

Какво смята за актьорството

„Когато някой започне да мисли, че е "голяма работа", спира да е голям актьор. Трябва всеки да е наясно, че това е просто професия и трябва да е близо до себе си и до хората, за да създава трогващи и симпатични образи. На мен професията ми е дала много. Харесва ми да работя и с по-млади колеги, защото освен, че аз мога да им предам опит, някак си и аз научавам по нещо от тях. За някои мой роли през годините се е изисквала дисциплина. Това ме формира през годините и вярвам, че сега съм по-харесвана"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама