Как да забравиш бившия за 30 дена


Как да забравиш бившия за 30 дена
Снимка: iStock/Guliver

Да преодолееш бившите си е почти невъзможно. Може да ги блокираш в социалните мрежи, да изтриеш снимките им и да избягваш всички места, на които е възможно да ги срещнеш.

Но в крайна сметка, нищо от това няма да има значение. Когато има желание, има и начин. Това означава, че независимо колко много се стараете да ги изтриете от мислите си, те ще намерят начин отново да се появат.

Сигурно понякога си спомняте за хубавите моменти, за нещата, които сте правили и колко по-различно би било, ако бяхте постъпили по друг начин.

Но връзката ви вече е приключила и трябва да сложите край, за да може да продължите напред и да срещнете подходящия. По този повод ви предлагаме 4 съвета, за да преодолеете бившия за 30 дена или по-малко.

1. Излизайте със себе си

Да излизаш със себе си означава да се отнасяш със себе си по начина, по който искаш или очакваш половинката ти да го прави. Това може да включва неща като взимане на вана, купуване на цветя или вечеря в хубав ресторант.

2. Станете заети

Отнема около месец, за да се образуват нови неврони пътища в съзнанието на човек, така че най-доброто нещо, което може да направите, е да станете заети и да изпълните деня си с различни дейности. Повечето хора изпадат в депресия, когато приключи една връзка. Това е особено вярно за човека, който е бил изоставен. Да правите неща, които обичате с други хора, ще повдигне настроението ви и ще отвлече съзнанието ви от бившия. Упражненията са винаги добра идея. Да почистите гардероба си също е прекрасен начин, за да се почувствате добре бързо. Друг вариант е да напишете на лист 30 неща, които искате да направите.

3. Живейте и се учете

Учете се от миналото. Спрете и помислете за нещата, които са се променили в живота ви, откакто сте започнали тази връзка. И не забравяйте да си задавате въпроси като: На какво ме научи тази връзка? Какво не беше добре за мен? Имам ли вина за края й? Има ли нещо, което мога да направя, за да го променя в бъдеще?

4. Обградете се с хора, които ви обичат

Не се изолирайте. Не трябва веднага да излизате на среща, но трябва да имате социален живот и да се виждате с приятели и семейството си. Те ще ви помогнат да се излекувате и ще ви напомнят, че все още има хора, които ви обичат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама