Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка“ днес


Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка“ днес

Сигурно с носталгия си спомняте хубавите времена, когато удобно полегнали на дивана сте гледали ситкома „Стъпка по стъпка“ и сте се забавлявали с ежедневните премеждия на Франк и Керъл. Вярвате или не, от тогава са минали цели 24 години, затова нека видим как изглеждат забавните актьори днес.

Патрик Дъфи (Франк)

След 13-годишната си успешна кариера в хитовия американски сериал „Далас“, чаровният Патрик Дъфи печели любовта и на зрителите на „Стъпка по стъпка“. Когато през 1998 година снимките приключват, Дъфи продължава да се снима в „сапунени“ сериали като „Дързост и красота“.

Сюзън Самърс (Керъл)

Чаровната Сюзън Самърс, която играе козметичка с три деца в сериала, е истински ветеран в телевизионните ситкоми. След като през 2001 година актрисата оцелява след тежка борба с рака на гърдата, тя все по-често се подвизава като деен активист на алернативните лечения на коварната болест. Към днешна дата води собствено онлайн шоу.

Стейси Кийнън (Дейна)

Няма начин да не помните дъщерята на Керъл – Дейна. Тя започва филмовата си кариера още като дете, взимайки участие в различни сериали, но несъмнено най-голям успех ѝ донася 'Стъпка по стъпка“. След приключване на снимките, Стейси Кийнън продължава да се снима в различни игрални филми, които не добиват особена популярност.

Брандън Кол (Джей Ти)

Брандън Спенсър Кол започва кариерата си още като дете, подобно на Стейси Кийнън. Разбира се, най-известен е с ролята си на Джей Ти от "Стъпка по стъпка". В момента е разведен и има дъщеря, родена през 1998 година, точно когато снимките на сериала се прекратени.

Анджела Уотсън (Карън)

Актриса, която играе Кралицата на красотата, Карън, всъщност наистина има зад гърба си доста спечелени титли от различни конкурси. Към днешна дата Анджела Уотсън се е отдала на една от най-големите благотворителни организации в Америка.

Кристин Лейкин (Алиша - „Ал“)

Определено можем да кажем, че мъжкараната Ал от „Стъпка по стъпка“ се реализира най-успешно. След приключването на ситкома, Кристин Лейкин участва в редица други популярни сериали, сред които „Вероника Марс“, „От местопрестъплението:Маями“, „Кости“ и „Семейният тип“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама