Как изглеждат сръбските звезди от 90-те днес? (СНИМКИ)


Как изглеждат сръбските звезди от 90-те днес? (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Всички знаят, че българският поп-фолк е създаден по образ и подобие на сръбската музика. Тя си има своята „златна ера”, а славата ѝ излиза далеч извън рамките на Сърбия. Милиони българи слушат и до днес сръбските хитове от 90-те. А ето и какво се случва с изпълнителите от „златната ера”.

Драгана Миркович

Вече като популярна певица, Драгана Миркович изнася концерт във Виена, където се запознава с живеещия там хърватски бизнесмен Антон Бийелич. За двамата е любов от пръв поглед и след година и половина любов от разстояние тя решава да се премести във Виена, където семейството продължава да живее и до днес. Двамата имат син и дъщеря, собственици са и на музикална телевизия. Драгана продължава да пее, но благодарение на бизнеса на съпруга си е водена не от финансов интерес, а от любовта на публиката.

Весна Змиянац

Весна Змиянац няма богат съпруг до себе си и продължава да се старае да развива активна певческа кариера. Често има участия и пред българските си фенове в различни точки на страната ни. А в репертоара ѝ присъстват много наши народни песни. По нейните стъпки върви дъщеря ѝ Николия.

Лепа Брена

58-годишната звезда продължава активно да се занимава с музика и прави турнета по света, включително и в Австралия, където има много силно сръбско присъствие. По време на концертите като специален гост понякога пее и големият ѝ син Стефан, който бе отвлечен през 2000 година и бе върнат след 8 дни в плен срещу 2 млн. марки.

Цеца

48-годишната Цеца Величкович-Ражнатович е най-младата, но и най-скандалната звезда от златното поколение на сръбската сцена. Светлана Величкович, както е името на Цеца, остава вдовица с две деца - Велко и Анастасия. Дъщеря ѝ в момента се изявява като модел, но и пее много добре. Синът ѝ учи икономика и мениджмънт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама