Как изглеждат внучките на легендите на 20-ти век


Как изглеждат внучките на легендите на 20-ти век

Преди сме ви показвали как изглеждат децата на някои от най-големите звезди, но днес ще ви представим внучките на легендите на 20-ти век.

Роуз и Татяна Шлосберг (внучки на Джон и Джаки Кенеди)

Роуз е най-голямата внучка на Кенеди и много откриват прилики с баба й Жаклин. Младата жена е завършила Харвард, интересува се от кино и наскоро дебютира в онлайн комедиен сериал. Сестра й Татаяна е завършила Йейл и работи като журналист. Двете имат по-малък брат, Джон, който е завършил история и вече е направил първите стъпки в политиката.

 

Ема Ферер (внучка на Одри Хепбърн и Мел Ферер)

Emma Ferrer😍 Audrey Hepburn's granddaughter #emmaferrer #beauty #audreyhepburn

A post shared by TrendDash (@trenddash) on Nov 21, 2014 at 2:30pm PST

Ema e дъщеря на Шон, най-големият син на актрисата. Тя рисува много добре от малка. Учи в Florence Academy of Art, както баба й, и работи с УНИЦЕФ. Разбира се, модните агенции не могат да игнорират внучката на една от най-великите актриси на миналия век. Преди няколко години Ема подписа договор с модна агенция и участва в няколко фотосесии.

 

Алисън ле Борхес (внучката на Ален и Натали Делон)

Фотограф, не знаещ кой стои пред него, веднъж й казал: "Ако Ален Делон беше жена, той щеше да изглежда точно като теб." Алисън наистина е наследила красотата и харизмата на дядото си, но е избрала да стане модел вместо актриса. 

 

Ан Шарие (внучка на Бриджит Бардо и Жак Шарие)

В внучката на известната актриса може лесно да забележите характерните черти на баба й. Ан започва театралната си кариера през 1999 и постепенно започва да получава все по-интересни предложения за роли във филми и телевизията.

 

Шарлота Казираги (внучката на Грейс Кели и Рение Грималди III)

#charlottecasiraghi

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on Apr 28, 2017 at 8:48pm PDT

Шарлота е дъщерята на принцеса Каролина от Монако и внучка на легендарната актриса Грейс Кели. Младата жена е учила в Сорбоната, занимава се с благотворителност и журналистика, обича да язди и в свободното си време се снима в реклами на модни марки, сред които Gucci.

 

Диана Пикасо (внучката на Пабло Пикасо)

В голямото семейство Пикасо трябва да има поне един човек, който по някакъв начин да е свързан с изкуството. Това е Диана, внучката на известния художник. Тя е учила частно право и история на изкуството. Работила е с аукционната къща Сотбис като експерт. Сега Диана работи с изложби от световните водещи музеи и е член на арт организации. Нейният дядо би се гордял с нея.

 

Райли Киоу (внучката на Елвис и Присила Пресли)

Throwback at the @lacma 🖤

A post shared by Riley Keough (@rileykeough) on May 9, 2017 at 12:45am PDT

Райли е дъщеря на Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли, от първия й брак. Младата жена се е посветила на киното, като е най-позната с ролята си в "Mad Max: Fury Road", където се запознава с бъдещия си съпруг. Тя също така е номинирана за Златен глобус за ролята си в телевизионния сериал "The Girlfriend Experience".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама