Как Жената чудо балансира между кариера и семейство


Как Жената чудо балансира между кариера и семейство
Снимка: Getty Images/Guliver

След феноменалния успех на филма "Жената чудо" това лято, израелската актриса Гал Гадот се превърна в суперзвезда. Тя обаче е и майка на две деца и балансирането на личните и професионалните ѝ ангажименти никак не е лесно.

"Това е едно от най-големите предизвикателства. Всяка майка с кариера го знае", разказва Гадот, цитирана от Business Insider. "Винаги се чувстваш виновна, че не си достатъчно време вкъщи или пък не си работила достатъчно време, ако обърнеш повече внимание на едното или другото."

Наскоро обаче актрисата стигнала до прозрение за това как се постига баланс.

"Децата всъщност са част от всеки аспект в живота. Не трябва да го променяш изцяло само заради тях. Разбира се, те са приоритет номер едно, но няма нищо лошо човек да има и друго в живота си. Няма нищо лошо да нямаш рутина, да правиш нещата различно. Важното е семейството да е заедно", казва тя.

Когато снимала "Жената чудо", на Гадот ѝ се налагало да работи по шест дни в седмицата. Често взимала голямата си дъщеря със себе си на снимачната площадка.

"След като филма пожъна успех, ѝ казах: "Всичкото това време, през което ме нямаше или когато трябваше да стоиш с мен на работа и ни беше студено и просто искахме да се приберем... Заслужаваше си". И тя го почувства, каза ми, че се гордее с мен. Понеже семейството ни премина заедно през това, успехът на филма беше като семеен успех", допълва Гадот.

❤️

Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама