Кали: Бих раждала още, но е опасно за живота ми


Кали: Бих раждала още, но е опасно за живота ми

Фолкпевицата Кали и трите й момчета Жорко, Марк и Алекс красят корицата на осмомартенския брой на списание LOVE style. В откровеното си интервю пред изданието изпълнителката признава, че много искала да има момиченце, но така и не станало.

"Ако мога и пет деца ще родя, но това носи известни рискове за живота ми. Имам седем пъти отваряна коремна стена и сраствания. По тази причина опасността аз да се разделя със собствения си живот е доста голяма. И не бих поела този риск”, обяснява Кали.

Тя признава, че преди година вторият й син Марк от връзката й с Антон Краус щял да си извади окото, защото си разпрал клепача в мола. Бягайки в мол, момчето се нанизало на една закачалка. Докато стигнат до болницата, сърцето на изпълнителката щяло да спре. Марк претърпял тежка операция и Кали е безкрайно благодарна на лекарите. С баща му се разделиха доста шумно, но в момента отношенията им са добри.

Певицата внася яснота и за връзката с настоящия си приятел Влади, с когото са сгодени, но тя не мисли, че ще се оженят. "Нашите отношения са като кардиограма – горе, долу. Имали сме доста тежки моменти. Ние сме различни като хора. Семействата ни са различни. Непрекъснато имаме сблъсъци. Към този момент обаче все още изпитваме много силни чувства един към друг и успяваме да удържим нещата”, откровена е Кали. И не крие, че я е страх от раздяла с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама