Кали: Хората от шоубизнеса сме един вид своеобразни проститутки


Кали: Хората от шоубизнеса сме един вид своеобразни проститутки
Снимка: Instagram

Обичана и мразена, Кали е артист, който не те оставя равнодушен. В предаването "Неделята на NOVA" певицата беше като "шамарена фабрика" за поп-фолк бизнеса. В интервюто с Мариан Станков-Мон Дьо тя говори за греховете на чалгата.  Думи, които някои в този бизнес трудно ще преглътнат.

"Поп-фолкът в България не е такъв, какъвто трябва да бъде. Заставам твърдо зад думите си, че той е пошъл, няма никакво изкуство, няма истинско изразяване на изпълнителя в това, което прави. В този жанр повечето хора не притежават интелект, с който да защитят интереса си да правят такава музика, каквато ги вълнува. Това е обвинение и към мен самата, тъй като правех такива неща 20 години, защото бях глупава. Впоследствие започнах да чета книги и да се образовам", категорична е Галина Иванова, както е истинското ѝ име.

"Аз също бях в графата на онези, които правеха нещата за пари, както всички хора в шоубизнеса, поп-фолка, телевизията, киното, театъра... Ние сме един вид своеобразни проститутки. Да, ние продаваме себе си, за да изкарваме пари, с които да покриваме разходите си. Като казвам това, нямам предвид, че го правим под формата на платена любов, макар че някои и това правят. Ние продаваме душата си... И всеки има цена. Боли, когато го правиш на цената на месечните ти сметки за ток, храна... Мен вече не ме боли, болеше ме, защото имаше време, в което аз продавах себе си, душата и изкуството си именно на тази цена - да мога да оцелея и да отгледам трите си деца. Реших обаче, че е крайно време да правя музика, каквато усещам с душата и сърцето си, пък който иска да ме употребява", заяви още тя.

"Най-големият грях на поп-фолка е, че не си дава сметка какво причинява на потребителя."

Когато разговорът стигна до смъртта на Денис Теофиков, Кали беше безпощадна: "В България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял. Започват да те харесват, защото си умрял. Но не те почитат заради таланта ти! В България смъртта на Денис породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб и на гърба на семейството му. Ниската ни култура го направи, липсата на състрадателност. Защото състрадателност и клюкарщина са две различни неща. Всички, които искат да имат много лайкове в TikTok, се опитаха да спечелят от неговата смърт. Ако хората бяха съпричастни, нямаше да продължават да ровят по този пошъл начин в изминалите събития. Аз ще кажа, че всички сме виновни за преждевременната "смърт" на Денис Теофиков, преди да си отиде физически от този свят. Защото, ако бяхме истински потребители на изкуство, нямаше да позволим той да не бъде в "тренда", както го наричат в момента". Може да е инцидент, нещастен случай, непредумишлено убийство, защото познавайки родителите на Денис и самия него, не мога да кажа, че той се е самоубил, както твърдят някои".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама