Кали и Влади: Всички бяха срещу нас


Кали и Влади: Всички бяха срещу нас

Фолк певицата Кали и половинката й Влади за първи път застават заедно, за да разкажат за началото на любовта и връзката си. И двамата признават, че не всичко е било по мед и масло, а първоначалната реакция на близките и приятелите на Влади за това, че има връзка с Кали, пайнерката определя като "кофти".

"Не, не бих казал. Моите приятели винаги са ме подкрепяли в решенията ми, плюс това този въпрос е много личен, никой не може да ми каже – не го прави", споделя Влади пред списание Story.

"Не очаквай да получиш адекватен отговор за това от някой друг, освен от мен. Няма кой да те подкрепи за връзка с жена с две деца от двама мъже преди това, когато ти си необвързан, без деца, младолик, готин, имаш си пари, нямаш кредити и можеш да свалиш която жена си поискаш. Никой не вярваше, че тази връзка ще просъществува, защото живеем в клиширано общество, много сме тесногръди. Да, към днешна дата приятелите му вече ни подкрепят, сега се движим преди всичко с тях, те са суперготини", обаче е отговорът на Кали.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама