Камелия и Кирил: "Мис България" е голямо предизвикателство


Камелия и Кирил: "Мис България" е голямо предизвикателство

Най-провокативната попфолк певица – Камелия, и най-умелият играч в "Къртицата" – Кирил Ефремов, се утвърждават пред последните седмици като успешна двойка малкия екран и пред обектива на ОК!. Двамата заснеха ексклузивна фотосесия за списанието на морския бряг и разказаха повече за ежедневните си емоции около реалити конкурса "Мис България".

"Това е нещо ново и провокативно, защото всяка вечер си на живо в праймтайма на телевизията", казва Кирил. Макар и да е заобиколен от много и красиви жени в "Мис България" чаровният водещ твърди, че жена му изобщо не го ревнува. "Със съпругата ми имаме прекрасна любов от много отдавна, тя приема това абсолютно нормално, като един мой ангажимент и нищо повече.” За другата красива дама до него в конкурса Кирил е категоричен – "Камелия е човек, с когото се разбираш с едно изречение и смятам, че ще се сработим".

Самата тя макар и да има опит като ТВ водеща не крие вълнението от факта, че води "Мис България 2013". "Живото предаване си е живо предаване и няма да мине без гафове", разсъждава трезво Камелия и споделя – "Лично на мен форматът на конкурсите ми е много близък, защото съм участвала на такива конкурси, била съм Мис Монтана, Мис Чипровци, бях на шесто място в конкурса "Мис България“... много отдавна, в миналия век, когато бях по-млада и палава. Сега пораснах и станах още по-палава."

По отношение на бъдещата носителка на титлата Мис България, Камелия смята че трябва да има естествена красота. "Не онази изрисуваната, да има чар, обаяние, присъствие, уникалност и освободеност. Да не се притеснява, да бъде себе си…"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама