Камелия крие брак от 7 години (СНИМКА)


Камелия крие брак от 7 години (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Една от най-сексапилните поп-фолк певици - Камелия, разкри дълго пазена тайна от личния си живот. Вечното "огън момиче" вчера честити имения ден на половинката си Цветин и изненадващо разкри, че от седем години е негова съпруга.

"Цветница е 🌹🌷🌺🌸. Честит празник,мили хора…Бъдете живи и здрави🍀 Да сме живи и здрави и ние с тебе, любов. Животът ми с теб всеки ден е цветен и красив. За това съм много щастлива,че преди седем години станах твоя съпруга. Обичам те❤️."

Вижте още: Има ли нов мъж в живота на Мария (СНИМКИ)

До момента всички смятаха, че двамата живеят без брак. В едно свое интервю Камелия заяви, че пандемията е осуетила венчавката:

"Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба” – сподели тогава певицата, която чукна половин век.

Двойката е заедно от 25 години. Цветин е до нея още от времето, когато Камелия е изгряваща звезда. А разликата във възрастта очевидно не е никаква пречка - 8 години в полза на Камелия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама