Камелия най-после показа лицето на детето си (СНИМКА)


Камелия най-после показа лицето на детето си (СНИМКА)
Снимка: Facebook Камелия

Певицата Камелия, която се похвали, че е станала майка на Великден, упорито криеше както лицето на детето си, така и информация за него. Това стана причина за много спекулации около появата на наследника на 52-годишната изпълнителка.

Вижте още: Жаси от "Сделка или не" роди четвъртото си дете

"Огън момичето" на поп-фолка зарадва феновете си, като днес за първи път качи снимка в социалните мрежи, на която се вижда лицето на детето ѝ. Момчето се казва Баян, а последователите на певицата отбелязаха, че малкият чаровник има поразителна прилика с красивата си майка.

"Здравейте, аз съм Баян и съм с мама. Честит празник на всички", написа изпълнителката под умилителния кадър, на който позира със сина си.

Вижте още: Светлана Гущерова шокира: Почнала да гладува веднага след раждането

В свои интервюта през годините Камелия е споделяла, че е имала неуспешни опити да роди дете на половинката си Цветин, но сега по всичко личи, че е успяла да сбъдне най-голямата си мечта - да бъде майка.

Повече за името Баян

Баян е син на цар Симеон Велики. Описван е от средновековните книжовници като човек, умеещ да се превръща във вълк и владеещ чудодейни сили. Без за това да има исторически доказателства, проф. Николай Райнов, Петър Димков и други съвременни литературни автори го смятат за основоположник на богомилството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама