Камелия Тодорова разкри дълго пазена тайна


Камелия Тодорова разкри дълго пазена тайна
Снимка: Facebook

След като дълги години пази тази тайна, Камелия Тодорова най-после разкри, че е осиновена. 67-годишната певица признава това в биографичния си спектакъл "Моят глас".

"В моя спектакъл за първи път открито говоря за това, че съм осиновена от Кирил Тодоров, който не ми е истински баща. Той и майка ми не са били женени. Не исках да се разкривам, защото нямам доверие на медиите, преиначават думите ми. А майка ми се пожертва за нас, като остави пеенето, за да ни отгледа. А по-късно стана и медицинско лице и винаги е работила. Аз също до последния ѝ дъх бях с мама Стойка".

В спектакъла джаз изпълнителката не само пее, но разкрива живота си с най-големи подробности, за които дори до скоро ѝ било трудно да говори.

"Когато човек сподели болката си, тя става по-малка. Не знам защо, но след като загубих втората си голяма любов - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има тъга", каза Камелия в интервю за "България Днес"

В спектакъла си джаз примата споделя моменти от своя шарен път в света на музиката. Връща се не само в драматичните житейски мигове, но и към забавни моменти, които е имала на цената. От спектакъла ѝ хората мога да разбера защо носът ѝ е крив, как по време на концерт загубила коронка на зъба си.

Премиерата на спектакъла "Моят глас" бе в края на ноември, а до няколко месеца певицата планира да има и турне в страната.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама