Камен Донев предизвика директора на Народния театър на боксов мач


Камен Донев предизвика директора на Народния театър на боксов мач
Снимка: Facebook Камен Донев

Камен Донев явно е много гневен и няма намерение да търпи. Популярният актьор предизвика директора на Народен театър "Иван Вазов" - Васил Василев, да премерят сили. Той предлага това да се случи на боксовия ринг, с професионално жури и рефер.

Причина за неговата реакция е новината, че Васил Василев е завел дело срещу него за обида, изречена в интервю за bTV. В интервюто Донев нарича Василев "мижитурка", "човечец" и казва, че "не е читав човек".

Публикуваме поста на Камен Донев във Facebook без редакция:

"АКО СИ МЪЖ

… За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ - по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва пряко по телевизията. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S

Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща.

Камен Донев - евентуален бъдещ директор на Народен Театър “Иван Вазов” или Министър на културата."

АКО СИ МЪЖ … За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с радост..."

 

Скандалът в Народен театър "Иван Вазов" официално се пренесе и в съда заради задълбочаващия се конфликт между директора Васил Василев и режисьора Александър Морфов. Скандалите доведоха не просто до дисциплинарното уволнение на Морфов, но и до разделение на гилдията. Научете повече тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама