Кание Уест отново се изцепи


Кание Уест отново се изцепи
Снимка: Getty Images/Guliver

Рокерът Бек, който снощи спечели наградата "Грами" за Най-добър албум на годината, беше словесно нападнат от рапъра Кание Уест.

Кание излезе на сцената до Бек, който току-що бе приел трофея и изнесъл благодарствена реч, и остави объркани и развеселени всички в публиката. Рапърът нарече случващото се "неуважително", настоявайки наградата да бъде връчена на Бионсе. Той заяви, че нейният албум е "вдъхновение", което трябва да получи признание.

В тази категория Бек изненадващо победи Бионсе, Ед Шийрън, Сам Смит и Фарел Уилямс.

Въпреки че не взе наградата от Бек, Бионсе спечели три награди "Грами" за Най-добра R&B песен, Най-добро изпълнение в същия стил, както и отличие за звук.

Това не е първият път, когато Уест остава недоволен от победителите на прочутата музикална церемония. През 2009 г. той отново излезе на сцената и се опита да издърпа статуетката от ръцете на Тейлър Суифт, която победи Бионсе в категорията за най-добър видеоклип. Изглежда Суифт е простила постъпката на рапъра и тази годината двамата демонстрираха добри приятелски отношения, позирайки прегърнати пред фотографите.

Кание демонстрира характера си и по време на изпълнението си с Риана и Пол Маккарни, когато показа среден пръст на сцената.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама