Кание Уест: Порнографията съсипа семейството ми


Кание Уест: Порнографията съсипа семейството ми
Снимка: Getty Images

Кание Уест публикува в Instagram личната си кореспонденция с бившата му съпруга Ким Кардашиян. В нея той казва, че "порнографията е съсипала семейството ми" и критикува тъща си Крис Дженър. Той направи тези признания в отговор на съобщение на Ким, в което тя моли да бъде оставена майка й на мира.

От майка ми: "Моля, кажете му да спре да споменава името ми. Аз съм почти на 67 години и не мога да се справям повече. Тревожа се за това през цялото време".

Кание отговори на това съобщение така: "Децата ми няма да се снимат за "Плейбой" и в секс ленти".

Потребителите стигнаха до извода, че по този начин Кание критикува Крис Дженър и нейните методи за отглеждане на деца и намеква, че скандалното секс видео с участието на Ким Кардашян е изтекло в мрежата по решение на Крис Дженър с цел популяризиране на дъщеря й Ким. Смята се, че от това секс видео започва пътят на Ким към славата. В същото съобщение Кание добави, че "порнографията е съсипала семейството му".

Освен това Кание Уест спомена бившия приятел на екссъпргуата си Пийт Дейвидсън, отправяйки нови заплахи срещу него, както и други бивши и настоящи партньори на други сестри Кардашиян: любовника на Кайли Дженър Травис Скот, бившия съпруг на Кортни Кардашян Скот Дисик и бившето гадже Тристан Томпсън на Клои Кардашян. Рапърът каза, че всички те са "донори", които са необходими, за да могат сестрите Кардашян да родят деца от тях.

Той също публикува лична кореспонденция с Ким, която, според него, не вземала предвид мнението му за отглеждането на деца и се стремяла да го дистанцира от тях. Всичко започнало от спора между тях в кое училище ще отидат Норт, Чикаго, Сейнт и Псалм. Сега децата им посещават елитно частно училище в Лос Анджелис, но Уест иска децата да се преместят в новооткритото му християнско училище Donda Academy. Кание заяви, че е готов да се стреми да взема решения за това, което се случва в живота им, с всякакви законови средства.

По-късно рапърът изтри всички публикации.

Ким Кардашиян и Кание Уест се разведоха миналата година. Причината, според Ким, са психичните разстройства на рапъра. Те не успяха да поддържат приятелски отношения: Уест непрекъснато се опитва да обиди в социалните мрежи бившата си съпруга и нейното семейство.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама