Кание Уест замени Ким Кардашиян с Ирина Шейк (СНИМКИ)


Кание Уест замени Ким Кардашиян с Ирина Шейк (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Кание Уест има връзка с Ирина Шейк. Рапърът и бившата половинка на Брадли Купър заминаха за Франция по случай неговия рожден ден. Музикантът навърши вчера, 8 юни, 44 години и явно е решил да отбележи повода с новата си половинка.

Папараци успяха да ги заснемат заедно в Прованс, където са отседнали в луксозния хотел "Villa La Coste".

Първите слухове, че Кание и Ирина са двойка се появиха в края на миналия месец. Явно двамата са решили повече да не крият връзката си.

Припомняме, че Уест наскоро се раздели със съпругата си Ким Кардашиян, от която има четири деца - Норт (7 години), Сейнт (5 години), Чикаго (3 години) и Псалм (2 години). През февруари тя обяви, че е подала молба за развод, позовавайки се на непримирими различия между двамата. Въпреки че не са заедно, вчера риалити звездата публично го поздрави за рождения му ден и сподели тяхна семейна снимка.

"Честит рожден ден. Ще те обичам цял живот", написа Ким към кадъра.

Супермоделът Ирина Шейк има дъщеричка, Лея, от Брадли Купър, с когото се разделиха през 2019, но успяха да запазят приятелски отношения.

Ирина и Кание се познават от повече от десетилетие. През 2010 г. тя се снима в неговия видеоклип на парчето "Power", където изигра ангел. Само две години по-късно родената в Русия красавица рекламира модната колекция на Уест за Седмицата на модата в Париж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама