Кара Делевин: Кейт Мос ме спаси


Кара Делевин: Кейт Мос ме спаси

Бившият модел и настояща актриса Кара Делевин сподели, че в един от най-трудните моменти в живота си тя е била спасена от своята колежка Кейт Мос.

Делевин е страдала от псориазис в началото на своята модна кариера, който е бил причинен от стреса заради многобройните й ангажименти и липсата на почивка. Но въпреки че е потърсила и лекарска помощ, именно Кейт и е помогнала най-много в трудния момент.

"Чувствах се откъсната от себе си, но моята агенция просто ме бутна в лекарския кабинет, където ми предписаха да взимам кортизон, но в действителност просто исках някой да ме спре, но никой не го направи", разказва звездата. "Никога не съм имала чувството, че съм достатъчно добра, за да заслужа успеха си. Чувствах, че изживявам мечтата на някой друг. Кейт Мос ме спаси – тя пристъпи напред и ме съвзе в този стресиращ момент", каза Кара.

Тя сподели също, че от голяма помощ за нея е било писането и йогата. "Тогава започнах да пиша и да практикувам йога. В началото го правех, защото исках да бъда по-пластична, но когато за първи път започнах да се виждам с моя инструктор нещо в мен се пречупи“, допълни Делевин.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама