Катрин Зита-Джоунс дава брачни съвети


Катрин Зита-Джоунс дава брачни съвети
Снимка: Getty Images/Guliver

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас не са криели, че са имали проблеми в брака си, дори се разделиха за няколко месеца през 2013 година.

Въпреки това, 46-годишната актриса признава, че с 71-годишния й съпруг са положили много усилия и са благодарни, че са успели да запазят семейството си.

В интервю за мартенския брой на сп. Good Housekeeping magazine тя говори за връзката си с актьора, с когото миналия ноември празнуваха 15-годишнина от сватбата си.

"Беше невероятно. Само ние двамата в един от любимите ни ресторанти, смеейки се как все още не сме се избили и че все още сме живи. 15 години са много време. Трябва да поддържате огъня в огнището", казва Катрин пред изданието.

"Пътят е дълъг, а в днешно време повечето хора много бързо и лесно решават да се откажат от брака. Трябва да дадете най-доброто от себе си и да не се отказвате, когато се появи първият проблем, защото това няма да е последната трудност. Ще има още много по общия ви път", съветва актрисата.

Известната двойка имаше няколко трудни години, когато актьорът се бореше с рак на гърлото, а Катрин беше диагностицирана с биполярно разстройство. 

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама