Кейт Мидълтън - неотразима на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд


Кейт Мидълтън - неотразима на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън прикова всички погледи към себе си, като се появи с ефектна златиста рокля на премиерата на филма "Смъртта може да почака". На събитието, което се състоя вчера в лондонската зала "Роял Албърт Хол" (вижте още снимки тук), 39-годишната съпруга на принц Уилям беше заложила на тоалет, дело на Jenny Packham.

Вчера се събраха две двойки от кралското семейство. Към престолонаследника принц Чарлз и съпругата му Камила се присъединиха също херцозите на Кеймбридж.

Новият филм за Джеймс Бонд трябваше да излезе преди година и половина, но беше отлаган три пъти заради пандемията от коронавирус. Даниел Крейг играе известния британски шпионин за пети и последен път. Все още не е ясно кой ще е следващият актьор в ролята на агент 007.

Преди време 53-годишният актьор сподели: "По отношение на приключването на историята кръгът вече е завършен. Чувствам се емоционално удовлетворен".

Освен него актьорският състав включва Джуди Денч, Леа Седу, Рами Малек, Наоми Харис и Лашана Линч.

В 25-тия филм от емблематичната шпионска поредица шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на Бонд, но и да потопи планетата в хаос, разруха и смърт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама