Кейт Мидълтън ревнува от Меган Маркъл


Кейт Мидълтън ревнува от Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

В британското кралско семейство се заражда нова вражда. Според запознати макар в светлината на прожекторите отношенията между съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън и тази на брат му Хари - Меган Маркъл да изглеждат топли и приятелски, всъщност истината е съвсем друга.

На 14 юни Меган придружи кралица Елизабет на неин ангажимент и двете изглеждаха повече от близки. Това явно е преляло чашата на търпението на Кейт, която, споделят източници от двореца, искрено завижда. "Кейт се чувства изоставена", коментират източници на британското издание In Touch.

"Тя прекара години, работейки над имиджа си на "перфектната кралска особа", а сега Меган наваксва бързо и краде от славата й. Те почти не си говорят. Съревнованието за популярност създава много напрежение в двореца", допълва източникът.

Според редица медии Кейт се чувства предадена от съпругата на Хари, защото именно тя е била основната фигура, помогнала на Меган да се интегрира и приспособи към кралското семейство.

"Меган научи всичко от Кейт, но след сватбата съпругата на принц Уилям чувства, че новата й родственица не й обръща внимание, а полага повече усилия да впечатли кралицата", заявява вътрешен човек от двореца.

Също така Кейт ревнува, че на нея й е отнело 5 години връзка с Уилям, за да се запознае най-накрая с Елизабет II, докато Меган е скъсила тази дистанция много по-бързо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама