Кейт Мос краси мъжко списание за първи път от 17 години


Кейт Мос краси мъжко списание за първи път от 17 години

Супермоделът Кейт Мос е на корицата на септемврийския брой на британското издание на списание "Ескуайър". Това е първата й корица за мъжко списание от 17 години насам.

Мос е облечена във впечатляващо прозрачно боди, украсено с камъни, което е дело на дизайнера Marios Schwab. То е комбинирано с бял фрак на Henry Rose.

Трудно е да се повярва, че Мос не се е появявала в мъжко списание от толкова дълго време. Тя често краси кориците на лъскави списания, но близо две десетилетия се е събличала или се е появявала с екстравагантна външност само за женски списания.

Мос била убедена да позира за новия брой на списанието, чиято тема е "Произведено във Великобритания", от главния му редактор Алекс Билмс. Той ангажирал дългогодишните й приятели фотографа Крейг МакДийн и стилистката Кейти Ингланд, за да се чувства максимално комфортно по време на снимките.

"Кейт Мос е въплъщението на моето поколение за секс, блясък, хедонизъм и безгрижна свежест. Тя е уникална британска личност, която от дълго време беше монополизирана от женските модни списания. Така че съм щастлив, че я убедихме да се снима на корицата на специалния ни брой, посветен на най-стилните хора и продукти в страната. Не мога да си представя друг по-подходящ човек за тази работа", заяви Билмс.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама