Кейт Уинслет: Предпочитам да изглеждам по-стара, отколкото вкаменена


Кейт Уинслет: Предпочитам да изглеждам по-стара, отколкото вкаменена
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Уинслет признава, че се чувства ограбена, когато хората обработват снимките й, за да изглежда по различно от образа, който огледалото й показва.

Актрисата забрани на компанията, чието рекламно лице е, да използва Фотошоп. Като причина за това звездата от "Титаник" посочи, че "се чувства отговорна за младото поколение жени".

"Мога да говоря само от свое име и мога да правя само неща, които са ми важни. Радва ме, ако някой има нужда да следи моя пример, защото смятам, че наистина е важно да се отнасяме отговорно и младите жени да се вгледат в нас. Но младите жени гледат списанията, гледат жените, които имат успешни кариери и затова трябва да имат силни лидери. Наша е отговорността да отглеждаме силни млади жени и затова трябва да дадем истински пример", казва 40-годишната актриса.

Тя подчертава, че предпочита да изглежда "по-стара, отколкото вкаменена".

"Да, имам бръчки и това е повече от очевидно. 'Колко пъти съм казвала, когато виждах постерите с новите си филми: Коригирали сте ми челото. А сега върнете го така, както е било.' Аз ще съм тази жена, която ще бъде винаги по-щастлива, когато ме видят и кажат: "Изглеждате по-стара" вместо "Изглеждате като камък".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама