Кейт Уинслет: С Ди Каприо сме просто приятели


Кейт Уинслет: С Ди Каприо сме просто приятели
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са развили една много особена връзка помежду си от времето на снимките на "Титаник", съобщава британското издание на "Мари Клер" в последния си брой.

Феноменалният успех на филма променил живота и кариерите и на двамата актьори. Приятелството им никога не е преминало във фаза на романтична връзка, споделя актрисата, за голямо съжаление на някои от техните фенове.

"Струва ми се, че причината, поради която нашето приятелство продължава да съществува, е, че между нас никога не е имало романтични чувства. Доста хора ще останат разочаровани, научавайки това, още повече че в колективното съзнание се е запечатало убеждението, че между нас е пламнала любов от пръв поглед и че по време на снимките ние сме си разменяли милиони целувки. В действителност в това няма нищо вярно", заявява британската актриса в интервю за изданието.

Кейт посочва, че Леонардо винаги е виждал в нейно лице "един от приятелите си". "Никога не съм била глезла. Трябваше да се стегнем, бяхме много млади и работехме при невъобразими условия, за нас тези снимки бяха истинско изпитание".

Така че през всичките тези години, изминали след "Титаник" Кейт Уинслет и Ди Каприо са останали просто много добри приятели, нещо, което двамата неeднократно са припомняли по различни поводи.

"Лео и аз имахме своеобразна телепатична връзка помежду си. Познаваме се от толкова отдавна и успяхме да съхраним приятелството си. Зная какво мисли Лео, познавам начина, по който той работи, същото важи и за него", заявява

Кейт Уинслет, добавяйки с шеговит тон, че Лео е "любовта на живота й".

Признание на актьора подкрепя казаното от нея: "Споделяме еднакво чувство за хумор, смеем се на едни и същи неща, тя не ми позволява да се взимам насериозно. Има нещо вълшебно между нас двамата".

Източник: БТА

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама