Кейти Холмс утешава Том Круз


Кейти Холмс утешава Том Круз
Снимка: Getty Images / Guliver

Кейти Холмс успокоява своята бивша половинка Том Круз, след като той загуби майка си. Бившите съпрузи не са си общували няколко години. Но трагедията в семейство Круз разтопи леда между Том и Кейти.

"Кейти протегна ръка на своя бивш и му поднесе съболезнования във връзка със смъртта на неговата майка“, разказа източник, близък до холивудските звезди.

Мери Ли почина в съня си на 80-годишна възраст. "Том беше съкрушен от загубата на своята майка. Те бяха много близки“, добавиха от обкръжението на актьора.

Том Круз и Кейти Холмс сключиха брак през ноември 2006 г. През август 2010 двойката се раздели. От брака си имат дъщеричка Сури, която в момента е на 10 години. През последните години Том избягваше да общува и с двете.

"Първоначално те общуваха по Skype и със SMS-и, но и това прекъсна изведнъж. Том се оправдаваше с работни ангажименти, но истината е, че той вече не държи на Сури така, както преди“, споделиха източници близки до звездата.

Причината е, че Том диша и спи с идеите на сциентологията. Той страни от Кейти и Сури, която не е виждал от 7-годишна възраст. През есента на миналата година се появиха слухове, че Круз е възстановил контакта си със Сури.

В момента Кейти Холмс има връзка с Джейми Фокс. Твърди се дори, че двойката е сключила тайно брак.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама