Кейти Пери ще живее в манастир


Кейти Пери ще живее в манастир
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейти Пери вчера спечели по съдебен път 1,5 млн. долара, след като беше уважен искът й да се премести да живее в бивш манастир в Лос Анджелис.

Певицата има 106 млн. последователи в Twitter – най-много от всички в цял свят, но положи големи усилия, за да спечели на своя страна две възрастни монахини, които живееха в манастира.

Римокатолическата епархия се съгласи да продаде имота на Пери. Но двете монахини останаха непоколебими, дори и след като Пери ги посети и пя за тях. Монахините настояваха, че са в правото си да продадат имота на собственика на ресторант Дейна Холистър.

Миналата година съдия обяви за нищожен нотариалния акт, издаден на Холистър, който искаше да превърне живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел.

След един ден обмисляне съдебни заседатели в Лос Анджелис решиха вчера, че Холистър подвеждащо се намесил по време на продажбата на имота на Пери, като дори твърдял, че е негов собственик.

Съдът присъди на Пери 1,57 млн. долара, а на католическата епархия – 3,47 млн. долара, за съдебни разноски. Църквата и Пери могат да получат дори и повече при втората фаза на делото, която започва на 1 декември, защото съдът ще отсъди и стойността на щетите.

Адвокатът на Холистър заяви, че общо 5 млн. за съдебни разноски са прекалено голяма сума.

Предстои Пери да финализира преместването си в манастира. Тя се съгласи да плати 10 млн. предварително за бъдещия си дом и още 4,5 млн. за изграждане на място за молитвено усамотение в рамките на имота.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама