Кели Кларксън се развежда


Кели Кларксън се развежда
Снимка: Getty Images/Guliver

Кели Кларксън се развежда с Брандън Блексток след 7-годишен брак. Певицата е подала документи за развод на 4 юни в Лос Анджелис, като причина е посочила "непреодолими различия", съобщи People.

38-годишната изпълнителка и музикалният мениджър имат две общи деца. Тя иска съвместно попечителство над 6-годишната Ривър и 4-годишния Ремингтън. Той има и две деца от предишния си брак - син на 13 и дъщеря на 18.

Кели Кларксън и Брандън Блексток се запознаха през 2006 година, сгодиха се през декември 2012, а през октомври 2013 се ожениха на церемония в тесен кръг в Тенеси.

По време на карантината заради коронавируса певицата сподели, че иска да има още деца, но съпругът ѝ не е съгласен, тъй като вече имат цели четири.

 

 

 

 

 

Кели Кларксън се развежда със съпруга си Брендън Блексток, предадоха от The Blast. Твърди се, че певицата вече е подала документите и иска съвместно попечителство над двете им деца – Ривър Роуз на 5 и Ремингтън Александър на 4.

Звездата и музикалният мениджър Блексток се венчаха преди почти 7 години. Двамата се запознаха през 2006-а, но започнаха да излизат като гаджета през 2012-a. Сгодиха се в края на годината и церемонията беше през октомври 2013-а. След сватбата Брендън стана мениджър на съпругата си.

По време на пандемията звездата сподели, че иска още деца, но Блексток не е проявил желание, защото той има две отрочета от бившата си съпруга.

„Толкова много бих се радвала на още едно съкровище. Съпругът ми обаче заяви: „Не! Имаме 4!“, каза певицата по време на своето токшоу.

Копирано от standartnews.com

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама