Кели Роуланд: Тренировките улесняват раждането


Кели Роуланд: Тренировките улесняват раждането

Кели Роуланд отдавна е запалена по фитнеса, като не престана да ходи редовно в залата, дори след като научи, че е бременна.

Затова 33-годишната певица, която очаква първото си дете със съпруга си Тим Уидърспун, определено не се срамува да показва тялото си.

Бившата изпълнителка от Desinty's Child постна в Instagram няколко по-разголени снимки, на които гордо демонстрира наедрялото си коремче.


Кели очаква да роди всеки момент и няма търпение да стане мама. Тя сподели пред сп. ELLE за решението си да продължи да тренира и по време на бременността си.

"Всички ви казват, че може да си угаждате и да ядете каквото си поискате. Нормално е да ви се похапват повече определени храни, но аз искам да родя по-лесно. Всички жени, с които говорих, ми казаха, че са родили много по-лесно и бързо, тъй като са тренирали през бременността. Упражненията наистина помагат."

Това не означава, че Кели се е придържала стриктно към здравословно меню. "Обичам черешов пай и шоколадов сладолед, смесен с фъстъчено масло. А имаше и една седмица, през която постоянно ми се ядеше начос.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама