Кендъл Дженър в реклама на Gucci с новото гадже (ВИДЕО)


Кендъл Дженър в реклама на Gucci с новото гадже (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Кендъл Дженър с удоволствие показва на света колко е щастлива с новата си половинка - рапъра Bad Bunny. Двамата са главни действащи лица в рекламната кампания на Gucci Valigeria.

Снимките на Антъни Секлауи показват двойка на летището. Основната идея на фотосесията е да се изследва интимността на пътуването заедно с партньора и да се преосмисли "летищният шик" от 90-те години.

Вижте още: Алекс Богданска е неотразима на Седмица на модата в Париж (СНИМКИ)

Моделът и рапърът представиха разнообразие от спортни чанти, раници, куфари и колички от колекцията Gucci Savoy.

Припомняме, че слуховете за романса на Кендъл и Bad Bunny се появиха през февруари тази година. Двойката започна редовно да бъде забелязвана на партита и срещи. Самите звезди не потвърдиха официално връзката си, но наскоро се събраха за първи път на модно ревю: именно на ревюто на Gucci, където Сабато де Сарно представи първата си колекция като творчески директор на марката.

Трябва да се отбележи, че много потребители на интернет подозират Кендъл и Bad Bunny в PR-романс. След като излезе рекламата на Gucci, в мрежата дори започнаха да се шегуват, че двойката е създадена само заради фотосесията. Но може би това е единствено слух.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама