Ким Кардашиян – Жена на годината на GQ


Ким Кардашиян – Жена на годината на GQ
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян получи отличието за Жена на годината на ежегодните награди на списание "GQ", които бяха раздадени вчера в Лондон.

Риалити звездата привлече вниманието на присъстващите с тоалета си, който подчертаваше пищните й форми. Ким беше заложила на блестяща прозрачна пола с висока талия на Ralph & Russo, латексово боди на Atsuko Kudo и сандали на Tom Ford.


Тя беше придружена от съпруга си Кание Уест, който не можеше да скрие радостта и гордостта си от съпругата си, която не преставаше да прегръща цяла нощ.

Ким получи наградата лично от редактора на списанието Дилън Джоунс, който обаче не произнесе новата й фамилия, затова тя се погрижи да поправи това.

"Аз съм Ким Кардашиян Уест. Искам да благодаря на GQ, че ме направи Жена на годината, както и на моя съпруг, който ме кара да се чувствам жена на годината всеки ден", каза звездата от сцената.

Мъж на годината стана актьорът Джоана Хил, който получи наградата от Брадли Купър. Фарел стана изпълнител на годината. Певицата Никол Шерцингер беше там, за да подкрепи приятеля си Люис Хамилтън, който беше избран за спортист на годината.

Прозиращите тоалети бях хит на наградите, тъй като много звездни дами бяха заложи на такива .Сред тях беше Кара Делевин, която беше облечена в черна дантелена рокля и боти.

Дългата рокля на Джорджан Дън пък разкриваше, че моделът на а Victoria's Secret не носи бельо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама