Ким Кардашиян подаде молба за развод с Кание Уест


Ким Кардашиян подаде молба за развод с Кание Уест
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската риалити телевизионна звезда Ким Кардашиян е подала молба за развод с музиканта Кание Уест, съобщава TMZ, позовавайки се на източници.

По-рано през януари медиите съобщиха, че Кардашиян и Уест са решили да се разведат и водят преговори за юридическото уреждане на проблема.

40-годишната Ким и 43-годишният Кание отдавна имат проблеми помежду си, затова беше въпрос на време да сложат край на брака си. От няколко месеца двамата живеят и отделно - той в Уайоминг, а тя в Калифорния с децата им.

Според портала Кардашиян и Уест са се споразумели за съвместно попечителство над децата си. Освен това, според публикацията, никой от двойката не възнамерява да оспорва точките от брачния договор, сключен между тях. Отбелязва се, че двойката е постигнала значителен напредък към споразумение за уреждане на имуществени спорове.

Ким Кардашиян и Кание Уест се ожениха на пищна церемония в Италия през 2014 година. Двойката има четири деца - Норт, Чикаго, Псалм и Сейнт. За Кардашиян този развод ще бъде трети.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама