Ким Кардашиян се впуска в инвестиционния бизнес


Ким Кардашиян се впуска в инвестиционния бизнес
Снимка: Getty Images

Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще създаде инвестиционна компания SKKY Partners в близко бъдеще, съобщи The Wall Street Journal в сряда.

Според изданието бизнес партньор на Кардашиян ще бъде инвестиционният експерт Джей Самънс. Фирмата ще инвестира в компании от сектори като потребителски стоки, хотелиерство, луксозни стоки, дигитална търговия, развлечения и медии, пише вестникът. Планира се SKKY Partners да направи първата си инвестиция преди края на тази година. Кардашиян и Самънс не са оповестили публично колко пари имат, за да управляват фирмата.

Както отбелязва The Wall Street Journal, това не е първият бизнес проект на Ким Кардашиян. По-конкретно, стойността на една от нейните компании, Skims, произвеждаща бельо и облекло, която  основа през 2019 г., достигна 3,2 млрд. долара. Тази година моделката пусна линия продукти за грижа за кожата.

През 2021 Кардашиян беше включена в списъка на милиардерите, съставен от списание Forbes, което в момента оценява състоянието й на 1,8 млрд. долара. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама