Клаудия Шифър - един супермодел на 50


Клаудия Шифър - един супермодел на 50
Снимка: Getty Images/Guliver

Клаудия Шифър е "толкова щастлива", че навършва 50, че заяви, че "никога не се е чувствала по-уверена или щастлива", отколкото в този момент от живота си.

Емблематичният модел, актриса и моден дизайнер празнува своя рожден ден днес, 25 август.

В изявление, публикувано на нейния уебсайт, тя твърди: "Имам голям късмет да обичам това, което правя и да мога да избирам партньорите си. Вярвам също, че увеличаването на възрастта трябва да се приема и празнува. Има причина да ядем торти и да правим партита за рождените си дни и аз се чувствам по този начин, когато остарявам всяка година. Не се опитвам да изглеждам или да се чувствам по-млада, харесвам се сега."

Клаудия, която има три деца - Каспър (17), Клементин (15) и Козима (10) от съпруга си Матю Вон, споделя, че не завижда на по-младите модели.

Тя каза: "Правили са ми прекрасни комплименти навремето. Но след това стигаш до следващия етап и продължаваш напред. Не е нужно да ви наричат красиви през целия ви живот. Хубав спомен, но след това идва следващото поколение. Не мога да се сетя за нещо по-лошо от това да ми кажат: "Има вълшебно хапче, което ще те накара да изглеждаш отново на 20".

И въпреки че е щастлива да остави следващото поколение модели да се качи на подиума, тя е доволна от кариерата си заради това, че ѝ помага да се измъкне от черупката ѝ.

"Вероятно все още бих била много срамежлив човек, който няма представа, че може да преодолее и преживее много неща. Вероятно бих работила нещо, което да ме остави на заден план, в банка или зад кулисите. Моделството беше моята терапия. Научи ме да общувам."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама