Клуни към Амал: Горд съм да се нарека твой съпруг


Клуни към Амал: Горд съм да се нарека твой съпруг
Снимка: Getty Images/Guliver

Една от най-обсъжданите двойки на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус“ бяха Джордж Клуни и съпругата му Амал. Актьорът категорично отрече слуховете, че имат проблеми, като сподели колко е щастлив с нея при получаването на наградата "Сесил Б. де Мил" .

"Не мога да съм по-горд да се нарека твой съпруг. Все още не мога да разбера каква алхимия ни събра заедно", каза от сцената актьорът, режисьор, продуцент и носител на "Оскар".

Клуни и Амал отдадоха почит на жертвите на атентатите в Париж, като носеха значки, на които пишеше "Je suis Charlie" (Аз съм Шарли).

При получаването на наградата си Джордж каза на сцената: "Няма да вървим в страх... Тогава аз съм Шарли". Милиони хора, не само в Париж, но и в целия свят, се включиха в антитерористичните шествия - християни, евреи и мюсюлмани - за да кажат, че няма да вървим в страх.“

Клуни и Амал блеснаха и с тоалетите си. Актьорът беше облечен в елегантен черен костюм, а половинката му беше избрала стилна черна рокля на Dior и бели ръкавици до лакътя. Някои експерти ги определиха като смел избор, докато други иронизираха Амал Клуни като я кръстиха шеговито "Golden Gloves" (Златни Ръкавици).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама