Кобрата разкри защо са се разделили с Андреа


Кобрата разкри защо са се разделили с Андреа
Снимка: Guliver/GettyImages

Боксьорът Кубрат Пулев призна официално, че се е разделил с дългогодишната си приятелка - певицата Андреа. Кобрата направи признанието пред вестник "Монитор".

"Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин", заяви Пулев.

"По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици. Ровенето в личния живот е пошла дейност, която мен ме отвращава", категоричен бе боксьорът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама