Кобрата за малко не ступал Тома заради Андреа


Кобрата за малко не ступал Тома заради Андреа

Музикалния идол Тома за малко не се превърнал в спаринг партньор на световния ни шампион по бокс Кубрат Пулев. Талантливият рокаджия предизвикал гнева на исполина след като на свое участие задявал половинката му Андреа. За сконфузната ситуация разказа самият Тома в "Комисията Павлов" по TV7.

"Случи се на едно участие някъде в началото на 2009 година. Вече не си спомням къде беше точно, но аз бях все още подвластен на адреналина от победата ми в Music Idol. Виждам тогава в бекстейджа една много готина руса мадама и веднага предприемам действие. Приближих се и й викам "Здрасти, маце как си? Притесняваш ли се. Ще участваш ли?". Тя се обърна и ме поздрави, попита как съм и ме посъветва да спра да я свалям, тъй като приятелят й бил там. Аз веднага контрирах, че няма значение, но тя ми обясни, че той е Кубрат Пулев. Тогава разбрах, че това е Андреа. Не я познавах до тогава. Абе, размина ми се", сподели с усмивка рокаджията пред водещия Митко Павлов.

Тома допълни, че само преди половин година се снимал с Кобрата на бензиностанция, но предпочел да не му разказва какво се е случило през 2009-а.

"Той е голям пич и аз много го харесвам. Абе голяма история беше", продължи изпълнителят.

Освен цветната си история Тома беше подготвил и още изненади за зрителите на "Комисията Павлов". В предаването той представи за пръв път в национален ефир видеото към песента "I’m lost".

Пред комисар Павлов Тома обеща, че в следващия си клип ще вкара и половинката си Албена Михова.

"Имам песни за жените от всички столични квартали. Люлин, Надежда, Младост... Ще направя някой комичен клип и тя ще участва в него. Обещавам!", закани се рокаджията.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама