Кое бебе храни Азис? (СНИМКА)


Кое бебе храни Азис? (СНИМКА)
Снимка: bTV

Кралят на поп-фолка Азис, който преди време се похвали, че отново е станал баща на момче, качи снимка, на която храни малко момиченце.

Не е ясно на кого точно е бебето, но певецът сподели трогателна история, която го е сполетяла. В публикация в Instagram той разказа как непознат мъж е благословил детенцето, а в допълнение му е дал и пари за здраве.

Ето какво пише Азис към долния кадър:

"Влязохме в заведения да хапнем пък и да нахраним бебето на спокойствие. Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зряла възраст малко над моята. Когато ставаха да си тръгват най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкова приятно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили."

Азис ревностно крие личния си живот от широката аудитория, ето защо някои от подробностите около децата му си остават загадка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама