Кортни Кокс: Съжалявам за това, което си причиних на лицето (СНИМКИ)


Кортни Кокс: Съжалявам за това, което си причиних на лицето (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кортни Кокс призна, че не е осъзнавала колко странно изглежда след подмладяващите козметични процедури, на които се подложи преди години.

57-годишната звезда от "Приятели" сподели, че първоначално се е опитвала да спре времето с различни инжекции и други методи, но в крайна сметка е осъзнала, че е "луда" и в момента остарява естествено.

"Имаше време, когато си мислех: "О, променям се. Изглеждам по-стара". Затова в продължение на години се опитвах да задържа младостта си. Не осъзнавах, че изглеждам много странно заради всичките инжекции и другите неща, които си правех на лицето - неща, които не бих си причинила сега", каза актрисата пред Times Style Magazine.

Макар че Кортни се е отказала от по-инванзивните процедури, тя обича да опитва нови козметични продукти, тъй като все още иска да изглежда добре.

Кокс също така не може да повярва, че скоро ще навърши 60 години.

"О, Господи, толкова е трудно дори да го чуя или кажа. Не мога да повярвам. Няма нищо лошо в това, че ще стана на 60, просто не мога да повярвам. Времето лети толкова бързо. Няма съмнение, че в момента съм много по-земна, научих толкова много неща - на какво да се радвам, какво да правя повече и какво да пусна от живота си."

Ето и Кортни преди:

 

Звездата е сгодена за 45-годишния Джони Макдейд и има 17-годишна дъщеря от бившия си съпруг Дейвид Аркет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама