Козметична процедура обезобрази Линда Еванджелиста (СНИМКА)


Козметична процедура обезобрази Линда Еванджелиста (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Бившият супермодел Линда Еванджелиста призна, че е била обезобразена за постоянно от козметична процедура за намаляване на мазнините, която я е накарала да изглежда подута и неузнаваема.

56-годишната Еванджелиста каза, че се е подложила на CoolSculpting преди пет години и че е получила редкия страничен ефект, който причинява увеличаване, а не намаляване на мастните клетки.

Канадката, икона на модния подиум през 90-те, изявявала се в дефилета със звезди като Синди Крофорд и Наоми Кембъл, заяви в публикация в Instagram, че никога не е била предупредена за рисковете от процедурата и сега завежда дело. Тя каза, че сегашният ѝ вид - резултат от състояние, наречено "парадоксална мастна хиперплазия" - обяснява отсъствието ѝ от светлините на прожекторите през последните години.

"За моите последователи, които се чудят защо ме няма, докато кариерата на моите връстнички процъфтява, причината е, че бях брутално обезобразена от CoolSculpting процедурата на Zeltiq, която направи точно обратното на обещаното", пише Еванджелиста. "Увеличи, вместо да намали мастните ми клетки и ме остави трайно деформирана дори след като претърпях две болезнени, неуспешни, коригиращи операции. Останах, както описват медиите, "неузнаваема", добави тя.

Процедурата за козметично извайване е предназначена да замрази и убие клетките в мастните натрупвания, така че тялото да може да ги елиминира. У нас е известна като криолиполиза.

Еванджелиста каза, че неуспешната процедура я е превърнала в депресирана отшелничка, разяждана от отвращение към себе си, а досегашният ѝ начин на живот е унищожен.

"Продължавам напред, за да се отърва от срама, и излизам публично с моята история, пише Евангелиста. "Толкова съм уморена да живея по този начин. Бих искала да изляза през вратата с вдигната глава, въпреки че вече не приличам на себе си."

БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама