Край на догадките: Емилия разкри дали е бременна (СНИМКИ)


Край на догадките: Емилия разкри дали е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

От известно време се носят упорити слухове, че Емилия отново е бременна и очаква четвърто дете, след като беше забелязана с леко наедряло коремче. 42-годишната поп-фолк певица реши най-после да каже истината, като за тази цел използва социалните мрежи.

Бременна ли е Емилия

"Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите. Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една.....

Да си шмекер през лятото не е никак лошо.😂🔥 Затова избрах да започнем заедно лятото с “Шмекерия” и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си. Всички песни, които правя ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така, че думите са излишни."

Вижте още: Емилия с разтърсващо признание за своя колежка

Припомняме, че Емилия е горда майка на три деца. Изпълнителката има 16-годишен син, Иван, както и 7-годишна дъщеря, Мира, от връзката си с бизнесмена Коко Динев. От сегашния си съпруг Жорж Башур тя има дъщеря - Джорджина.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама