Кралица Елизабет II бе приета в болница


Кралица Елизабет II бе приета в болница
Снимка: Getty Images/Guliver

Кралица Елизабет II прекара една нощ в болница, след като беше посъветвана да си почине и да отмени посещението си в Северна Ирландия, съобщиха от Бъкингамския дворец.

"След медицинска препоръка да си почине за няколко дни, кралицата постъпи в болница в сряда следобед за някои предварителни изследвания, като се върна в замъка Уиндзор по обяд днес (четвъртък) и е в добро здраве и настроение", се казва в изявлението.

За последно 95-годишната кралица беше видяна публично на 19 октомври, когато в типичния си бодър дух беше домакин на среща в Уиндзор на водещи представители на бизнеса в Кралството.

Новината за почивката по здравословни причини породи спекулации за здравословното ѝ състояние. В британските медии се появиха призиви към най-работещия член на кралското семейство да намали ангажираността си. Въпреки пандемията, през 2020 г. кралицата е имала близо 200 официални ангажимента. Всички припомнят, че преди седмица тя отказа наградата "Възрастен човек на годината", защото се чувства млада. На Острова вече текат приготовления за мащабното отбелязване на 70-годишнината от деня, в който Елизабет II става кралица през юни догодина.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама