Красавица от "Игри на волята" с изповед за битка с тежка болест (ВИДЕО)


Красавица от "Игри на волята" с изповед за битка с тежка болест (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Една от най-сексапилните участнички в миналогодишния сезон на "Игри на волята" - Мирела, направи разтърсваща изповед пред Мон Дьо по NOVA телевизия. Красавицата е била попаднала в клопката на булимията след тежки проблеми в семейството ѝ.

Вижте още: Напук на суеверията: Тина от "Един за друг" сподели СНИМКА с новороденото си

"Разводът на родителите ми ме прехвърли към булимията. Не съм говорила по тази тема досега. Заради създаването на перфектното женско тяло в интернет много момичета имат проблеми, какъвто имам и аз. Тъкмо бях влязла в гимназията и ми трябваше съвсем малко тогава, за да залитна, имах стресирана психика, вкъщи беше кошмар. Тогава едно момче ми каза, че съм качила някое и друго килце и аз го приех много сериозно, не спрях да мисля за това. Прибрах се и спрях да ям, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи почти година. Ти знаеш през цялото време, че не трябва да го правиш, но не можеш да спреш", разказа Мирела.

Тя разкри, че последният път, в който е имала пристъп на булимия, е бил след участието ѝ в "Игри на волята".

"Бях стигнала до 45 килограма. Целият стрес, който ми се случи, ми повлия много на имунната система. Вкъщи беше истински ужас, аз бях малка, но достатъчно голяма, за да знам какво се случва. Нямаше как да застана между тях, просто ги слушах от другата стая", сподели още брюнетката. 

Вижте още: Ед Шийрън идва за първия си концерт в България

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама