Криско: Гери-Никол и Тара са ми като дъщери


Криско: Гери-Никол и Тара са ми като дъщери

Наскоро Криско създаде собствена музикална компания, а първият му артист е младата Христина, която се подвизава като Тара.

След появата й медиите гръмнаха, че това е новата Гери-Никол, а може би и по-добра. Заговори се и за това, че Криско е скаран с Гери. 

"Тита е адски талантлива, натурално красива и дисциплинирана. Щастлив съм, че вече буквално валят предложения за участия, има и големия интерес да бъде рекламно лице на какви ли не продукти. С Гери сме в страхотни отношения, щастлив съм, че написах двата й най-големи хита и успях да я направя звезда за отрицателно време. За момента съм концентриран върху Тита, но и трите заедно с Дара ги приемам като мои дъщери", каза рапърът пред в. "България днес".

Той коментира и песента "Мама Ураган", която направи за поп фолк певицата Галена.

"Това не е жанрът, който бих си пуснал да слушам. Казвал съм, че не бих направил дует с фолкартист. Има няколко имена в този жанр, които са големи професионалисти, и едно от тях е Галена. Именно затова се съгласих да й направя поп песен. Бих работил пак с нея."

Криско има много почитателки, но явно сърцето му в момента е заето.

"На въпроса дали съм влюбен, ще отговоря с цитат, който видях в края на едно видео на Слави Трифонов: Всичко, което прави един мъж, е заради блясъка в очите на някоя жена", каза пред изданието изпълнителят.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама